L'ajuntament de Coll de Nargó ha reactivat el Mercat Setmanal d'aquesta població.
Cada divendres, els comerciants que ho desitgin poden exposar els seus productes i fer parada per vendre a coll de Nargó.
L'ajuntament ofereix el lloc de les parades sense cost durant un període de prova, a disposició del comerciant.

Ja fa uns mesos que aquest mercat està en marxa i a poc a poc el carrer principal de la població es va omplint de parades que ofereixen diversos productes, com ara roba, sabates o antiguitats, o les tradicionals parades d'alimentació amb productes frescos del territori.
Per la seva part, els nargonins estan ben contents del retorn d'aquesta activitat, a la que si han sumat veïns de la comarca i de fora del territori que aprofiten per apropar-se a la població cada divendres.

Parlen al vídeo: MARIA ROSA VIDAL, TINENT D'ALCALDE DE COLL DE NARGÓ

El Pirineu avui