La 36a edició del Festival de Música Vila de Llívia canvia de nom i passa a denominar-se Festival de Música de Cerdanya. Els ajuntaments de Llívia i Puigcerdà han sumat esforços per donar un nou impuls a aquesta proposta cultural de l'estiu on, a més de la música clàssica, també hi tindrà cabuda el jazz i el pop-rock.

En total s'han programat onze concerts, dels quals sis se celebraran a Puigcerdà i cinc a Llívia. Set seran de música clàssica, que es faran en esglésies de les dues viles, i els altres quatre de música contemporània, que són gratuïts, es faran en espais oberts. El festival comptarà amb les actuacions de Manel, Txarango, Andrea Motis, la Vella Dixieland, l'Orquestra Simfònica del Vallès o la Giorquestra de Girona.

La nova proposta cultural, que arrencarà el 28 de juliol i s'allargarà tot l'agost, compta amb un pressupost de 140.000 euros i té una subvenció de la Diputació de Girona de 20.000 euros.

Les entrades anticipades als concerts de pagament tindran un preu de 20 euros i 22 euros a taquilla. L'organització ha contemplat reservar entrades i preus especials per a col·lectius vulnerables de la comarca.
Els alcaldes han explicat que el festival porta el nom de la comarca perquè en properes edicions s'hi puguin afegir altres municipis.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA - ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui