El cap de setmana del 3 i 4 de Juny se celebrarà pels carrers de la Seu d'Urgell, el tradicional Mercat Medieval en la seva 16a edició.

La celebració oferirà diverses actuacions amb grups d'animació diferents. Concerts, cercaviles, jocs infantils i un ventall de propostes per tots els públics i edats.

La Sala de Sant Domènec serà com és habitual, el lloc de trobada dels més petits, on podran gaudir de jocs i participar en divertits tallers.

Durant el cap de setmana, i en qualsevol punt del Mercat Medieval dels Canonges, es podran trobar personatges medievals actuant en animacions de carrer, a càrrec d'actors de diferents companyies professionals, tallers i jocs infantils, música, balls, falconeria, campament i lluites medievals, visites al centre històric de la ciutat, dansa oriental, cercaviles, contacontes...

Els visitants podran gaudir d'activitats i espectacles durant totes les hores del dia; i trobar més de 100 parades on comprar tota mena d'objectes i productes elaborats per artesans.

El Pirineu avui