L'equip sènior del CF Puigcerdà ja és oficialment un equip de Tercera Catalana. El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha confirmat aquest dimecres a la nit l'ascens de categoria la propera temporada, després que el partit de tornada de la fase de promoció jugat dissabte al camp del Bigues i Riells quedés suspès per decisió arbitral a 12 minuts del final. En aquell moment el Puigcerdà guanyava per 1 a 2 i tenia el partit d'anada a favor però els incidents provocats per l'afició del Bigues van obligar a suspendre el matx.

Tot semblava indicar que els puigcerdanencs ascendirien de categoria però fins aquest dimecres no hi ha hagut confirmació oficial.
L'ajuntament i el club han acordat organitzar una rua pels carrers de Puigcerdà per festejar l'ascens, tot i que, de moment, encara es desconeix la data.

El Pirineu avui