Aquest dijous s'ha presentat a l'Ajuntament de Sort la setena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) que arrencarà el proper 1 de juliol a la Seu d'Urgell.

Enguany, el FeMAP comptarà amb més de 45 concerts repartits entre un total de 34 municipis de tot el Pirineu Català, Andorra i Sud de França. Els Pallars acolliran un total d'once concerts. Com a país convidat hi haurà el país Valencià amb una sèrie de concerts de diferents artistes valencians.

Entre els 6 nous municipis que s'embarquen al FeMAP es troben Castell de Mur i Lladorre, concretament Tavascan. Des de la primera edició del festival la participació de nous municipis ha estat progressiu.

En vista de l'èxit que va tenir la iniciativa, en l'edició d'enguany, el festival ha consolidat i ampliat el nombre d'activitats complementàries als concerts.

A més, aquest any, dins dels packs turístics que ofereix el festival s'ha adaptat perquè l'usuari pugui escollir el municipi on vol pernoctar, independentment de la localització del concert.

El Festival donarà el tret de sortida el proper dia 1 de juliol amb els Cants i danses del Llibre Vermell de Montserrat a la Seu d'Urgell.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA DUTRÉN, DIRECTOR FeMAP

El Pirineu avui