La Regidora de Joventut de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell engega aquest estiu una nova acció per donar suport i promocionar els grups locals de música jove.
Sota el nom 'Joves a la fresca', grups musicals formats per joves de la Seu i comarca actuaran durant dues nits del mes de juliol a les places de la capital alturgellenca.

Per poder participar a 'Joves a la fresca' cal enviar un correu electrònic abans del 28 de maig a joventut@aj-laseu.cat posant de remitent del correu "joves a la fresca'17". En el cos del correu cal posar-hi els noms i cognoms de tots els components del grup; un telèfon de contacte d'un o més membres del grup; un vídeo o enllaç amb alguna actuació del grup; i rider tècnic.
De total dels grups presentats, se n'escolliran quatre per ordre d'inscripció (sempre que compleixin amb els requisits exigits). L'organització de 'Joves a la fresca' tindrà en compte, a l'hora de la selecció, l'originalitat i la qualitat de les propostes musicals.
Les actuacions musicals es portaran a terme el dijous 13 de juliol, a la plaça Joan Sansa, i el dijous 27 de juliol, a la plaça Pati Palau.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, REGIDORA DE JOVENTUT

El Pirineu avui