Aquest dimecres, a la Seu de Suport Territorial de l'ICGC de Tremp, s'ha realitzat un curs d'iniciació per aprendre a utilitzar la plataforma web Instamaps, creada per l'ICGC que permet explorar i referenciar geoinformació tant de Catalunya com la resta del món.

La sessió ha mostrat als assistents les múltiples funcions que permet l'eina, tant en l'ambit personal com professional.

Majoritàriament “Instamaps” s'ha creat per aglomerar tots els espais d'interès que ofereix el territori.

La plataforma també està dissenyada per poder marcar itineraris, flora o qualsevol tret d'interès que l'usuari vulgui senyalar al mapa. A més a més, l'eina permet importar i exportar informació d'altres plataformes, com ara Wikiloc, un portal de referència en rutes i senders.

Actualment “Instamaps” compta amb més de 90.000 mapes creats entre ens públic i privats

Parlen al vídeo: MARIA JESÚS JIMÉNEZ, INSTITUT CARTOGRÀFIC GEOLÒGIC CATALUNYA

El Pirineu avui