La il•lustradora Andrea Zayas ha presentat el seu quadern de l'embaràs i del postpart a la Seu d'Urgell, una obra molt divertida, que ja podem trobar a les llibreries.
El llibre es reversible i té més d'un centenar de vinyetes que proposen afrontar la maternitat i paternitat amb sentit de l'humor.

Andrea Zayas va néixer a la Seu d'Urgell, és il·lustradora, mestra de música i actriu. Quan va acabar els estudis d'il·lustració, va iniciar els de magisteri musical i de teatre, simultàniament. Avui en dia segueix formant-se i treballant en les tres disciplines.

El llibre "Estic embarassada, i ara què? / Ja ha nascut, i ara què?" combina humor, ironia i una gran dosi de realitat per explicar sense embuts què significa ser pares per primera vegada. Per una banda, els lectors descobriran els dubtes, inseguretats i sorpreses dels 9 mesos d'espera i si l'obren del revés, hi trobaran les conseqüències del temut "puerperi", més conegut com el postpart.

Parlen al vídeo: ANDREA ZAYAS, AUTORA

El Pirineu avui