Aquest mes de maig han finalitzat els contractes amb els tres joves en pràctiques beneficiaris del Programa Garantia Juvenil a Catalunya que durant sis mesos han estat treballant a l'ajuntament de Puigcerdà, en l'àmbit de l'administració, el medi ambient i el benestar social. Des del consistori s'han mostrat molt satisfets de com ha anat el programa, que ha permès als joves desenvolupar els seus coneixements, habilitats i veure com funciona l'administració pública municipal.

L’ajuntament de Puigcerdà va sol·licitar una subvenció al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per tal d’incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil. Els aspirants havien de complir quatre requisits: ser menors de 30 anys, beneficiaris d'aquest programa, estar inscrits com a demandants i tenir un títol universitari, de formació professional de grau mig o superior, o un certificat de professionalitat. El projecte està cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat, el Servicio Público de Empleo Estatal i la Unió Europea.
Veient la bona acollida que ha tingut el programa, des de l'ajuntament asseguren que es tornaran a presentar a la propera convocatòria per tal de poder contractar més joves en un futur.

Parlen al vídeo: CARME MAS, REGIDORA CIUTADANIA I BENESTAR AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui