Sunrise Basketball Camp és el nom d'una nova oferta de lleure per a infants i joves a les comarques pirinenques. Es tracta d'un campus de bàsquet en anglès dirigit a nens i nenes de 7 a 15 anys i que tindrà lloc durant el mes de juliol a Martinet de Cerdanya. La impulsora del projecte és la urgellenca Clàudia Baraut, jugadora del Sedis Bàsquet en totes les seves categories i que la darrera temporada ha jugat a l'equip del Newcastle de primera divisió anglesa. Baraut ha explicat que feia temps que volia muntar un campus de bàsquet i, gràcies a la seva experiència a Anglaterra, ha decidit fer-lo en anglès.

El campus, coordinat per Baraut, comptarà amb la participació d'una jugadora del Newcastle de primera divisió, un entrenador de primera divisió anglesa, un monitor de bàsquet bilingüe i la mateixa Baraut, bilingüe. L'objectiu és que els joves s'ho passin bé mentre aprenen anglès i practiquen esport.

El campus compta amb la col·laboració de l'ajuntament de Montellà i Martinet que ha cedit els equipaments esportius on tindran lloc les activitats, com el pavelló, la piscina o l'escola.

Els nens i joves també tindran altres activitats de lleure, com hípica i ràfting, a més de diferents excursions per conèixer els atractius de la zona.

Parlen al vídeo: CLÀUDIA BARAUT, ORGANITZADORA CAMPUS - DOLORS TOR, TINENT D'ALCALDE MONTELLÀ I MARTINET

El Pirineu avui