L'Oficina Jove de l'Alt Urgell acull l'exposició 'Noms Robats', del periodista i il·lustrador Josep Antoni Tàssies.
La mostra, que pertany a la campanya contra l'assetjament escolar a la Seu d'Urgell, estarà oberta al públic fins al 23 de juny.
Els alumnes dels diferents centres educatius de la ciutat han pogut gaudir d'una visita comentada, a càrrec del psicòleg i psicopedagog Miquel Alet.
'Noms robats' es pot visitar en horari de funcionament de l'OJAU; de dilluns a divendres, de dos quarts de deu del matí a dues del migdia, i els dimecres de dos quarts de cinc de la tarda a set del vespre.
Tàssies, l'autor d'aquesta exposició remarca que "no es tracta d'un conte, sinó que mira de ser un reportatge". Les il·lustracions exposades van acompanyades de frases molt significatives.
La campanya 'No estàs sol/a. La Seu CONTRA l'assetjament escolar' està organitzada per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell amb la col·laboració del Consell Municipal d'Adolescents, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya, la Biblioteca Sant Agustí, la UNED, els centres educatius de la ciutat, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, el Consorci d'Atenció a les Persones, els Mossos d'Esquadra, les AMPA, Pediatria dels Pirineus i Sant Joan de Déu-Terres de Lleida

El Pirineu avui