La sala d'exposicions 'La Cuina' del centre cultural Les Monges acull el Mural Col·lectiu 2017 de la Seu.
La mostra exposa els treballs artístics elaborats per diferents col·lectius de la ciutat.
La inauguració a la sala La Cuina, va anar acompanyada de la lectura del conte Los Zapatos de Mar, d'Aina Pujol, amb la participació dels infants i joves del Servei itinerant socioeducatiu i Centre Obert i dels usuaris del Picot, segons ha informat l'Ajuntament urgellenc.
Les obres, de gran format, recullen diferents estils i tot un ventall espectacular de motius i colors.

El Mural Col·lectiu s'ha fet un any més amb la intenció d'implicar diferents grups i persones de la ciutat en una activitat artística comuna, de la qual es podrà veure el resultat al llarg de les pròximes setmanes.

Parlen al vídeo: ANNA VIVES, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES

El Pirineu avui