Els Instituts de Formació de Lanamesa, Rodés, Tolosa i Tarbes, que formen auxiliars d’infermeria en col·laboració amb els hospitals d’aquestes localitats, enviaran alumnes a l'Hospital de Cerdanya per fer pràctiques de mobilitat internacional en el marc del programa europeu Erasmus.
Els directors i responsables dels cicles d’auxiliars d’infermeria d’aquests centres s’han reunit amb membres de la direcció de l’Hospital de Cerdanya i han acordat la posada en marxa immediata del programa de pràctiques internacional, amb un grup de 4 alumnes que s’incorporaran al centre el 4 de juny, durant un mes. Les estades es repetiran dues vegades per curs –al juny i al novembre- en grups de 4 estudiants cada vegada.
L'hospital suma una vintena de convenis amb universitats i centres d'estudis com Blanquerna, la Fundació Universitària del Bages, la UdG, la UB, la Universitat d'Andorra, la de Montpellier.

El Pirineu avui