Aquest divendres els alumnes de l'escola de música de Tremp han mostrat en un dels tres concerts de final de curs on es mostra tots els coneixements i destresa que s'ha adquirit durant els últims mesos.
En el concert s'ha fet una mostra de les aptituds dels diferents grups musicals que integren l'escola.

Arran de la cisis, des de fa 5-6 anys, des de l'escola es va crear uns pacs on s'oferien classes col·lectives. Des de l'escola s'ha potenciat molt aquest tipus d'ensenyament grupal, ja que es fomenta el treball en equip i la intel·ligència emocional, a més de potenciat molt la col·laboració entre petits i grans. Un model que permet a l'alumne desenvolupar-se molt més que de forma individual.

Paral·lelament als concerts, els alumnes de l'escola tocaran de forma individual durant les audicions que organitza l'escola durant l'última setmana lectiva.

Parlen al vídeo: PATRÍCIA ESPAÑOL, DIRECTORA ESCOLA MUNICIPAL MÚSICA TREMP

El Pirineu avui