Aquest dijous el Director General de Turisme, Octavi Bono, s'ha desplaçat a la comarca del Pallars Jussà per conèixer les inversions en turisme que s'estan duent a terme al llarg de la comarca.

El Director General ha conegut de primera mà les actuacions que s'estan realitzant amb les partides pressupostàries que va obtenir el consell del Pla de Turisme.

Un dels futurs projectes més destacats, que des del consell es vol activar, és el Carrilet de la Vall Fosca, potenciant la tercera entrada al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Des del departament de Turisme s'ha felicitat el bon enfocament dels projectes, perquè, com afirma Octavi Bono, un bon enfocament permet una millor gestió i potenciació dels recursos.

Segons puntua Octavi Bono, el Pallars ha de tenir més espai propi i buscar els recursos que té per explota'ls turísticament.

Al llarg de la visita s'han desplaçat a la Pobla de Segur per visitar l'antic edifici de l'estació de tren que en la setmana vinent s'iniciaran les obres de reforma per passar a ser el Nou Centre Catalitzador de l'oferta de mobilitat turística sostenible.

Parlen al vídeo: CONSTANTÍ ARANDA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL PALLARS JUSSÀ - OCTAVI BONO, DIRECTOR GENERAL TURISME

El Pirineu avui