L'estació de La Molina donarà la benvinguda a la temporada d'estiu amb l'obertura del Bike Park i la celebració de la 'All for One', una prova pionera que requereix habilitat i estratègia. Els riders es batran en dos circuits amb trams cronometrats aptes per a tots els nivells; Guineu i All for One (novetat any 2017), per superar el temps marcat pel cèlebre rider professional Lluis Lacondeguy.
L'All for One és una prova de format open, el que significa que els riders podran realitzar tantes baixades pels circuits com vulguin durant el dia i sense necessitat d'aplicar els handicap que sí farà Lacondeguy.  A més la 'All for One' culminarà amb una barbacoa i festa de lliurament de premis a la zona del Llac de la Molina, amb Water Jump i música en directe.
Les inscripcions ja es poden fer al web de La Molina.
El Bike Park amplia enguany els seus recorreguts amb 5 circuits nous al nou sector de Comella, sumant fins a 50km de pistes de pur descens. Les instal·lacions romandran obertes fins a mitjans d'octubre.

El Pirineu avui