Després de l'èxit de la primera edició, aquest diumenge tindrà lloc la segona MTB Challenge, una cursa de 80 quilòmetres i 2500 metres de desnivell positiu. La prova tornarà a comptar amb més de 600 participants, que aquesta vegada sortiran i arribaran al poliesportiu de Puigcerdà i recorreran els municipis de Guils, Ger, Meranges, Bellver i Bolvir. De fet un dels punts forts de la cursa és, precisament, el seu recorregut.

Entre els participants hi han esportistes d'alt nivell, com el vencedor de la passada edició, Joan Llordella.

L’empresa organitzadora ha apostat enguany per tornar a organitzar dues curses a Cerdanya degut a les possibilitats que ofereix la vall. La primera va ser al març a peu, La Cerdanya Skyline, i ara la MTB Challenge de bicicleta de muntanya.
La fórmula de les MTB Challenge Series és clara. Tres curses, tres recorreguts en tres espais de gran interès natural. Tres autèntiques maratons de bicicleta de muntanya. Del Gironès al Berguedà, passant per Cerdanya.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui