La formatgeria Cal Majuba ha guanyat el primer premi en la categoria de recuit a la fira Lactium de Vic.
El producte urgellenc s'ha endut la medalla d'or al concurs de la fira Lactium, en la categoria de recuit i mató.
Al certamen, que celebrava la seva 9a edició, s'hi van presentar una quarantena d'elaboradors d'arreu de Catalunya, repartits en nou categories.

Aquesta primavera, Majoral ha engegat la campanya "Vol Majubear?" per oferir visites guiades per a grups i fer diverses activitats a la granja i la formatgeria, entre les quals hi ha la de munyir, portar la llet a la formatgeria, elaboració de formatge fresc i mató, tastet esmorzar, i en acabar, poder-se endur el producte elaborat a casa.

A més, cal recordar que l'any passat, els productes de Cal Majuba també van ser guardonats a la Fira de Sant Ermengol. Cal Majuba, du a terme de manera integral i totalment ecològica el seu procés de producció i compta amb un ramat de 130 ovelles.

Parlen al vídeo: JERONI MAJORAL, CAL MAJUBA

El Pirineu avui