Aquest dimarts al Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça s'ha organitzat una sessió informativa sobre tràmits fiscals. La formació, dirigida a empresaris i emprenedors, ha tractat quin tipus de documents i informes són necessaris per a cada tipus d'empresa, a més d'assessorar quin tipus de societat s'adapta més a les diferents necessitats de l'empresari.

La càpsula formativa ha tingut una durada de 4 hores i ha anat a càrrec de Joan Vianya, advocat i assessor fiscal.

Al llarg de la sessió els 13 empresaris que han realitzat la formació han exposat la realitat fiscal dels seus negocis i han cercat possibles millores que els permetrà tenir una millor fiscalitat empresarial.

La formació forma part d'unes accions que gestiona GLOBALleida sobre diferents àmbits per millorar la gestió de l'empresa i facilitar les eines i coneixements necessàries als joves que volen iniciar un projecte empresarial.

Parlen al vídeo:JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui