Amb aquest crit de guerra, l'equip Aleví A del Club de Futbol Puigcerdà s'ha proclamat campió de la lliga 2016-2017 i, per tant, aconsegueix l'ascens de categoria, de tercera a segona divisió. Els nou jugadors han fet una excel·lent temporada: han guanyat tots els partits, anotant 280 i encaixant-ne només 12. De fet, aquests joves futbolistes ja van guanyar la lliga fa dos temporades, quan eren benjamins. Segons els seus entrenadors, els èxits esportius són el resultat d'hores de treball i del bon ambient que hi ha al vestidor.

Els alevins, que tenen entre 11 i 12 anys, entrenen gairebé quatre hores a la setmana i els diumenges disputen els partits. De cares a la temporada que ve, quan l'equip passarà a ocupar tot el camp, seguiran amb aquesta rutina d'entrenament per intentar repetir els bons resultats.

Els jugadors es prenen molt seriosament el futbol i compaginen l'escola amb el seu esport preferit.

Als alevins encara els queda un torneig a Lloret i disputar la Cerdanya Cup, que tindrà lloc del 22 al 24 de juny, on s'enfrontaran amb equips d'alt nivell.
Per altra banda i després de guanyar el partit d'anada a casa, l’equip Sènior del Puigcerdà es juga dissabte l'ascens a Tercera Catalana contra el CE Bigues.

Parlen al vídeo: PERE PALAU, DELEGAT CLUB FUTBOL PUIGCERDÀ - MARC MORALES, JUGADOR ALEVÍ CLUB FUTBOL PUIGCERDÀ

El Pirineu avui