L'ajuntament de Guils de Cerdanya ja ha iniciat les obres de rehabilitació de l'edifici de l'antic ajuntament, després d'adjudicar-les a una de les set empreses que es van presentar. L'immoble, situat a tocar de l'actual edifici consistorial, fa uns 80 metres quadrats i actualment s'utilitzava com a magatzem. El projecte contempla l'adequació de tot l'interior, així com el canvi de la coberta i el reforç del sostre. L’actual equip de govern vol convertir aquest espai en una nova sala de plens que pugui ser utilitzada també com a sala d’actes.

L’actual ajuntament, amb despatxos i atenció al públic, es va traslladar fa gairebé 20 anys a l’edifici de les antigues escoles, situat paret per paret. Amb aquesta actuació tot l’immoble formarà una mateixa unitat.

El projecte de rehabilitació, que suposarà una inversió de poc més de 100.000 euros, compta amb un ajut de la Diputació de Girona de 70.000 euros que provenen del Programa Específic de Cooperació Municipal. 
Es preveu que els treballs acabin finals de juliol.

Parlen al vídeo: VALENTÍ TUSET, ALCALDE DE GUILS DE CERDANYA

El Pirineu avui