L'Institut Hug Roger III el curs vinent oferirà dos nous cicles de formació professional, un Grau Superior en Guia, informació i Assistència Turístiques, orientat al medi ambient; i un Grau Mitjà en Activitats Comercials, centrat en una vessant turística.

Les dues formacions s'han creat per donar resposta a la demanda professional del territori.

L'Institut Hug Roger III és l'únic centre de la província de Lleida en oferir el Grau Superior en Guia, informació i Assistència Turística.

Segons indica el Director dels Serveis Territorials d'Ensenyament de Lleida, Miquel Àngel Cullerés, la funció dels cicles és oferir una formació que permeti al jovent trobar feina i arrelar-se al territori.

Cada cicle disposa d'una oferta de 30 places. Les dates de preinscripció dels graus estaran obertes duran el maig.

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL CULLERÉS, DIRECTOR SERVEIS TERRITORIALS ENSENYAMENT LLEIDA

El Pirineu avui