L'Espai Ceretània de Bolvir acull aquests dies l'exposició d'escultures 'El batec de la fusta' de Guido Diémoz i Dorino Ouvrier, dos artistes de la Vall italiana d'Aosta. La mostra, que s'ha inaugurat durant la festa major de la localitat, consta de diverses escultures de grans dimensions que representen escenes quotidianes, com les feines del camp o de la llar. La majoria de les talles són de noguer, però també perer, castanyer o cirerer.

A la inauguració hi han assitiat diversos representants polítics de la coamarca, el vicepresident del Consell de la Vall d’Aosta, el Conseller Joel Farcoz i André Lanièce, Conseller Secretari del Despatx del President del Consiglio della Regione Autonoma della Valle d'Aosta.

L'exposició es podrà visitar a l'Espai Ceretània de Bolvir fins a finals d'agost. Després viatjarà fins al Museu de la Vida Rural (Fundació Carulla), de l’Espluga de Francolí.

El Pirineu avui