Catalonia Sacra, una iniciativa dels deu bisbats amb seu a Catalunya que vol dinamitzar el patrimoni cultural de l'Església, organitza el proper dissabte 27 de maig un itinerari guiat per conèixer les esglésies de la solana de Cerdanya. Concretament, es visitaran els temples de Santa Maria de Quadres, Santa Maria d’All, Santa Cecília, la capella de l’Esperança de Bolvir i Sant Climent de Talltorta. S'han escollit aquestes esglésies per la importància del seu patrimoni interior.

L'itinerari començarà a les 11 del matí a l'espai Ceretània de Bolvir i acabarà a quarts de cinc de la tarda. La inscripció té un cost de 30 euros, amb transport d'anada i tornada, i es pot fer per telèfon o bé al correu electrònic reserves@cataloniasacra.cat.

La ruta s’inclou dins de l’agenda d’activitats culturals d'enguany del Bisbat d'Urgell, on també hi ha visites programades a la catedral de Santa Maria d’Urgell, Sant Vicenç d’Estamariu o l’església de Nostra Senyora de la Purificació de Bossòst.

Parlen al vídeo: SARA ALIAGA, TÈCNICA CULTURA CONSELL COMARCAL CERDANYA

El Pirineu avui