L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Puigcerdà convoca les bases del Concurs Imatges de Puigcerdà, que enguany celebra la 18a edició. A diferència de la Mostra d'Autors de Cerdanya, on els participants han de ser de la comarca i poden presentar fotografies de qualsevol temàtica, en aquest cas les imatges han de ser de Puigcerdà però els participants no han de tenir residència a Cerdanya.

Els autors hauran de presentar a l'ajuntament de Puigcerdà i fins a principis de juny, un màxim de tres còpies en paper. Com en les passades edicions, el concurs té dues categories: una d'adults i una altra de joves dins a 16 anys.

Tot i comptar amb importants premis de fins a 300 euros, la participació ha baixat en els darrers anys.

Les imatges s'exposaran al Museu Cerdà del 18 de juny al 13 de juliol. Un jurat escollirà les fotografies guanyadores i el seu veredicte es coneixerà el 8 de juliol, durant la Nit de la Cultura.

Parlen al vídeo: MARY CARMEN RAMON, TÈCNICA CULTURA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui