L'Ajuntament de la Seu d'Urgell va presentar aquest dimarts les dues actuacions que s'han portat a terme des de la Regidoria de Medi Ambient, amb la col·laboració de les empreses urgellenques Aubèrria i Terrelló, que tenen com a objectiu la valorització del patrimoni natural de la ciutat.
Aquestes actuacions són la difusió de la vegetació dels dos grans parcs fluvials -el Parc del Segre i el Parc del Valira- i la senyalització dels 12 exemplars d'arbres singulars que hi ha a la capital alturgellenca.

Per la seva part, la tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Seu, ha detallat que la valorització d'aquest patrimoni s'ha fet a través de les noves tecnologies.

Tant el Parc del Segre com el Parc del Valira uns dels seus elements naturals més destacables són els seus arbres, ja sigui per la seva naturalitat, mida o diversitat.

Per tal de fer difusió d'aquest patrimoni, en el marc de les Rutes Guiades a peu 2017, s'han inclòs tres sortides en les quals s'explica totes aquestes actuacions.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - ESTHER CANTURRI, TÈCNICA MEDI AMBIENT - JORDI DALMAU, AUBÈRRIA

El Pirineu avui