Aquest dimarts, a l'Oficina de Turisme del Pallars Sobirà s'ha celebrat el curs per a hostalers Revenue Managment al sector hoteler.

El micro curs pretén donar a conèixer entre els assistents la tècnica de gestió hotelera Revenu Management, la tècnica consisteix a desenvolupar estratègies per a vendre el producte adequat, al client adequat, en el moment adequat, al preu adequat. El Revenue Managment permet trobar quina estratègia s'adapta més a l'activitat i client de l'hotel.

Aquests cursos gestionats pel Departament d'empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya pretén donar coneixements als empresaris i hotelers de les comarques de l'Alt Pirineu, per poder gestionar els seus negocis d'una forma més òptima.

Una bona aplicació de la tècnica Revenue Managment permet a l'hotel incrementar l'ocupació i ingressos, a més d'augmentar les tarifes, i implicar i motivar el personal.

El Pirineu avui