Des de fa uns dies, l'ajuntament de Llívia porta a terme una actuació al seu camp de futbol. Les obres consisteixen en instal·lar un nou sistema de reg i un dipòsit d'aigua i també s'anivellarà el terreny i es plantarà nova gespa. Des del consistori llivienc veien necessària aquesta actuació de millora del camp de futbol perquè es trobava en mal estat.

Les instal·lacions són molt utilitzades per equips i clubs que hi fa estades esportives, sobretot en els mesos de primavera i estiu. Des de l'ajuntament reconeixen, però, que en els darrers anys alguns equips han deixat de venir degut a les condicions del camp. És per això que ha decidit fer aquesta actuació amb l'objectiu de recuperar-ne l'activitat.

L'any passat, i coincidint amb el concert de Sopa de Cabra, l'ajuntament va col·locar una tanca perimetral al camp que va tenir un cost d'uns 30.000 euros. Aquesta segona fase ascendirà als 50.000 euros, que aportarà la Diputació de Girona a través del Pla únic d'Obres i Serveis.

Es preveu que a finals de juny el camp de futbol ja estigui a punt per ser utilitzat.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA

El Pirineu avui