"Let's Clean Up Europe" és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.
Aquest passat diumenge 14 de Maig es va dur a terme una jornada de neteja a la riba del pantà d'Oliana, sota el pont de Sant Ermengol, la qual és la culminació d'una campanya de neteja que s'ha anat duent a terme a base de voluntaris, i a través de la qual es vol transmetre un missatge de responsabilitat per mantenir aquest i altres llocs nets.

Aquesta acció ha estat organitzada per Ajuntament de Coll de Nargó, Ajuntament de Peramola, i Ajuntament de Fígols i Alinyà, amb la col·laboració de l'Agencia de Residus de Catalunya i ERC - Alt Urgell, Amb el suport de la Comissió Europea

Durant la jornada de neteja es van recollir 1850quilos de plàstic, 200quilos de vidre, 8 Pneumàtics i 700quilos de rebuig.

Els diferents ajuntaments i organitzadors agraeixen la tasca feta a tots els col·laboradors voluntaris.
En acabar la feina, es va obsequiar amb un dinar de germanor a tots els voluntaris.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ - TONI OLM, ORGANITZADOR DE LA JORNADA DE NETEJA - BERTA VIDAL, VOLUNTÀRIA

El Pirineu avui