Els Special Olympics són unes jornades esportives de caràcter social i amb una finalitat inclusiva perquè els nois i noies amb discapacitats intel·lectuals puguin competir amb igualtat.
Iguals que els Jocs Olímpics d'atletes professionals, els Special Olympics tenen lloc cada quatre anys i a Catalunya es celebren des de l'any 1988.
Aquest passat cap de setmana, Sant Just Desvern ha engalanat el municipi per acollir els Special Olympics. I és que més de 600 esportistes han participat en aquest esdeveniment esportiu en què el bàsquet, el tenis i el ciclisme han estat els esports de referència.

La cloenda d'aquesta edició dels Jocs ha servit perquè la localitat catalana passi el relleu del moviment Special Olympics a Andorra la Vella i la Seu d'Urgell, com a futures organitzadores dels Jocs Special Olympics el 2018.

Es tracta d'un acte simbòlic, amb un traspàs de la flama dels Special Olympics, que ha estat rebuda per les autoritats de les dues localitats, encapçalades per la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla.

Parlen al vídeo: JOSEP PERPINYA, ALCALDE DE SANT JUST DESVERN

El Pirineu avui