"La pau i els refugiats al Pirineu" centraran la temàtica de la primera Trobada Literària Transfronterera que s'organitza a Sant Julià de Lòria el pròxim 19 i 20 de maig conjuntament amb el Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

Una iniciativa dedicada a la població pirinenca i andorrana que vetlla per al desenvolupament del gust a la lectura i la dinamització i el desenvolupament cultural i literari, segons ha indicat el conseller de Cultura de Sant Julià de Lòria, Josep Roig.

L'acte d'inauguració, que tindrà lloc el divendres 19 de maig a les 19 hores, consistirà en una conferència de l'escriptor, periodista i director del Centre de Cultura contemporània de Barcelona, Vicenç Villatoro.

Pel que fa a la continuïtat del projecte, els organitzadors es mostren esperançats perquè aquesta trobada es repeteixi any rere any i sigui un esdeveniment clau en el calendari cultural. A més, la voluntat és que sigui una trobada itinerant.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL - JOSEP ROIG, CONSELLER DE CULTURA DE SANT JULIÀ - ISIDRE DOMENJÓ, TÈCNIC DE CULTURA CONSELL COMARCAL

El Pirineu avui