L'ajuntament de Puigcerdà ha iniciat aquesta setmana els treballs de manteniment del tram inferior de l'avinguda Schierbeck, des de la plaça Europa fins a la meitat del vial, és a dir, uns 500 metres. Els treballs consisteixen en pavimentar aquest tram, que després del pas de les màquines llevaneu i la potassa de l'hivern havia quedat molt malmès.

Es preveu que les obres finalitzin aquest mateix dijous. Mentre han durat els treballs, els vehicles no han pogut circular per aquest vial i s'ha desviat el trànsit pel barri de l'Incasol.

El cost de l'actuació s'apropa als 60.000 euros, finançats íntegrament per l'ajuntament de Puigcerdà.
Els treballs a l’Avinguda Schierbeck formen part del Pla de Millora de la Qualitat urbana que està portant a terme el consistori puigcerdanenc. Se sumen a la remodelació que aquests dies s'està duent a terme al carrer Cadí.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui