Després de l'èxit que va tenir el I Concurs per a escolars de Pintura i Dibuix a l'aire lliure, organitzat pel Museu Cerdà el passat mes de març, els responsables d'aquest equipament han decidit mostrar les millors obres presentades en una exposició que aquests dies i fins el 21 de maig es pot visitar a la primera planta del museu.

L’únic requisit per concursar era que les obres havien de representar llocs emblemàtics de Puigcerdà. El Casino Ceretà, l’estació de tren, la biblioteca, el campanar, la plaça Cabrinetty o l'estany i els seus entorns són alguns dels monuments i edificis que van escollir els joves participants, que són alumnes de l'Escola Vedruna i de l'Institut Pere Borrell.

El concurs va comptar amb la implicació del docent d’art veneçolà i col·laborador habitual del Museu Cerdà, Aquil·les Ortiz, que es va desplaçar fins a Puigcerdà per assistir a l'entrega de premis. Des del museu aposten per mantenir el concurs i esperen poder comptar amb la participació de més centres educatius en les properes edicions.

El Pirineu avui