Dimecres va tenir lloc a la sala la Immaculada de la Seu la xerrada a càrrec del psicòleg Omar el Bachiri sobre l'assetjament escolar.
L'assetjament es dóna quan un infant o un jove és agredit psicològicament, físicament o moralment de manera continuada en el temps per un o més companys.
Per parlar d'assetjament cal que les conductes agressives es reprodueixin de manera sistemàtica, que tinguin la intenció de fer mal i que, com succeeix en la majoria dels casos, la víctima no pugui o no sàpiga defensar-se.
Aquesta conferència, organitzada per la UNED de la Seu d'Urgell és una acció més dins del marc de la campanya "No estàs sol/a. La Seu CONTRA l'assetjament escolar"
Les activitats 'No estàs sol/a. La Seu CONTRA l'assetjament escolar' seguiran fins al 23 de juny, amb la formació a mestres i professors de l'Alt Urgell respecte com actuar davant del bullying i de com evitar-lo en unes sessions que aniran a càrrec de Miquel Alet. Per prendre part en aquesta formació de 10 hores i, que serà certificada, cal fer una inscripció prèvia als Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya.

El Pirineu avui