Després de la bona acollida que va tenir la primera edició, el Patronat de Turisme de Cerdanya impulsa per segona vegada el Cerdanya Happy Walking, una proposta lúdica i familiar que vol donar a conèixer els senders de la comarca. Durant els dies 9, 10 i 11 de juny, s’han organitzat sis itineraris guiats per diferents municipis cerdans, que inclouen tastets de productes locals i actuacions de música tradicional. Entre les diverses propostes hi ha una ruta inclusiva a Quadres i una sortida nocturna al Niu de l'Àliga.

Les sortides seran a Alp, Fontanals, Bellver, Isòvol o Meranges, entre altres municipis.
Cerdanya Happy Walking pretén desestacionalitzar la temporada turística i posicionar la vall com un referent del senderisme als Pirineus.
Les inscripcions es poden fer a les oficines de turisme de Cerdanya i també a la web cerdanyahappywalking.cat

Parlen al vídeo: MONTSE CORONAS, DIRECTORA PATRONAT TURISME CERDANYA

El Pirineu avui