Caixabank ha inaugurat aquest dimarts l'oficina de nou model Store La Seu d'Urgell. L'acte ha estat presidit per l'alcalde de La Seu d'Urgell, Albert Batalla, qui ha estat acompanyat pel director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesus Fierro. L'acte, va comptar amb l'assistència d'un centenar de clients.
L'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, va agrair a CaixaBank que hagi triat La Seu d'Urgell per acollir una oficina innovadora com la Store.

Jaume Masana, per la seva banda, va destacar que l'objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.
Les oficines Store representen un nou model d'atenció personal que es va iniciar el 2013 amb les oficines A de l'entitat. CaixaBank té avui 94 oficines d'aquest model a Espanya (25 A i 69 Store), fet que consolida l'entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La Store La Seu d'Urgell disposa d'una superfície aproximada de 414 m2. Compta amb 13 empleats i es gestiona prop d'11.000 clients.

La sucursal de la Seu és la segona del nou model de Caixabank a les comarques lleidatanes.
Les oficines Store són una passa endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda en l'àmbit internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.
El projecte d'oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - JORDI PORTA, DIRECTOR ÀREA DE NEGOCI ALT URGELL

El Pirineu avui