Després de dos anys de projecte, finalment, aquest divendres, els alumnes de l'INS de Tremp han presentat el llibre d'activitats sobre geologia “Where Stones talk” que té com a finalitat promocionar l'edifici del Centre de Suport Territorial Pirineus de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (CST Pirineus de l'ICGC) de Tremp, conegut com “el rovellat”, a més de promoure les Ciències de la Terra.

El llibret és el resultat dels dos projectes “Grups d'experimentació pel Plurilingüisme” i “Apadrinem el nostre patrimoni” realitzat al curs 2015-2016.

El quadern està dirigit a nens i nenes de cicle mitjà i superior de primària, en el seu interior es troben diferents activitats didàctiques en anglès per treballar conceptes i nocions de la geologia de la comarca.

Després d'un any de feina els alumnes han pogut veure imprès el resultat dels seus esforços.

La sèrie de quaderns impresos s'ha repartit entre els docents de primària implicats en el projecte. També s'ha penjat en les webs de les diferents entitats participants per tal de facilitar-lo al professorat o famílies que vulguin descarregar-lo i fer-ne ús.

Parlen al vídeo: GLÒRIA LLOMPART, DOCENT INS TREMP - ÀLEX URIACH, ALUMNE INS TREMP

El Pirineu avui