Amb motiu de la Setmana Europea s'ha realitzat una campanya sota el títol "més enllà del voluntariat"
Divendres es va realitzar una taula d'experiències de joves que havien estat a camps de refugiats a Sort i Dissabte a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, acompanyada d'una xerrada del ponent Jordi Calvo, del Centre DELAS d'Estudis per la Pau
Els Col•lectius VIO i Arran Alt Urgell han cedit l'exposició fotogràfica "Nit a Filippiada" sobre l'experiencia d'urgellencs que han col·laborat al camp de refugiats de Filippiada (Grècia), que s'ha exposat fins avui a l'OJAU

Està previst que durant la setmana vinent la tècnica de mobilitat internacional realitzi la xerrada sota el títol "La solidaritat i el compromís dels joves a Europa. Què pots fer tu?, on es parlarà de brigades internacionals, estades solidàries i el programa European Solidarity Corps, a altres comarques del pirineu.

Parlen al vídeo: RUTH DENCÀS, COORDINADORA OFICINA JOVE ALT URGELL

El Pirineu avui