L'ajuntament de Guils de Cerdanya ha posat en marxa un projecte de millora de la senyalització vertical a tot el municipi. En les primeres fases es va col·locar una trentena de senyals i en aquesta darrera s'han instal·lat una vintena més als carrers, places, espais públics i cruïlles dels nuclis que conformen el municipi. Amb aquesta actuació, l'equip de govern vol facilitar la localització dels equipaments i dels carrers als veïns però sobretot als visitants.

El consistori ja té en ment una nova fase per acabar de col·locar els senyals que falten. Paral·lelament, també iniciarà un estudi per millorar l'enumeració dels carrers.

Fins ara, l'ajuntament de Guils de Cerdanya ha invertit uns 15.000 euros en aquest projecte, incloent els senyals, els pals de fixació en alumini i la col·locació.

Parlen al vídeo: MIQUEL BISBE, REGIDOR HISENDA AJUNTAMENT GUILS CERDANYA

El Pirineu avui