Aquest dimarts s'ha iniciat la campanya: 'No estàs sol/a. La Seu CONTRA l'assetjament escolar', amb el clar objectiu de combatre i prevenir de manera transversal el 'bullying'.
Aquesta campanya es portarà a terme a la Seu d'Urgell a través d'una exposició, formacions, xerrades i d'altres accions entre el dimarts 9 de maig i el 23 de juny.
Aquesta acció és fruit de la proposta que va fer en el seu dia el Consell Municipal d'Adolescents de la Seu d'Urgell que va demanar abordar aquesta problemàtica.
Al respecte, la regidora d'Ensenyament i d'Infància i Joventut de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Sílvia Iscla, manifesta que "l'equip de govern ens sumem al rebuig, conscienciació i prevenció de l'assetjament escolar".

Durant el mes de maig, els membres del Consell Municipal d'Adolescents participaran en un joc de rol per abordar el bullying, que tindrà lloc a la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell.

La primera activitat ja tingut lloc aquest dimarts amb la inauguració de l'exposició 'Noms robats', que es compon d'il·lustracions originals del llibre que porta el mateix nom del periodista i il·lustrador Tàssies.
La mostra, que es podrà visitar a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell fins al 23 de juny. Està oberta al públic en general, i pels centres educatius s'oferirà una visita acompanyada a càrrec de Miquel Alet, psicòleg i psicopedagog.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, REGIDORA D'ENSENYAMENT

El Pirineu avui