Des de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Tremp s'ha informat en l'últim ple, la voluntat per dissoldre l'Agrupació de Defensa Forestal per falta de finançament i recursos per desenvolupar les tasques correctament. Des de l'oposició es creu que hi ha altres alternatives, ja que en el cas que en un futur es pugui optar a subvencions, sense l'agrupació és perdrien.

En el ple també s'ha informat sobre el nou administrador que assumirà la gestió del camp de treball Reading life in the rocks. A partir d'aquesta edició, per donar més sortida i cobertura al camp de treball el Projecte Geoparc s'encarregarà de la gestió, amb l'objectiu de treballar al llarg de tota la comarca i donar més rellevància i valor afegit al camp.

En els informes, precs i preguntes s'ha debatut la notícia esmentada en alguns mitjans de comunicació on la Consellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa, informava sobre la creació d'un Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) a Tremp, que comptarà amb 9 educadors socials i 1 coordinador/ra.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP - VÍCTOR ORRIT, CAP OPOSICIÓ

El Pirineu avui