Després de disputar la darrera jornada de la Lliga Catalana de Cúrling a la pista de gel de Puigcerdà, el Puigcerdà Pànxing Màsters, format per Eduard Ferrer, Xavi Campos, Jordi Diví i Carles de Moxó, ha finalitzat en la tercera posició de la competició. Malgrat que el conjunt va tenir un inici de lliga complicat, l'equip valora positivament aquesta tercera plaça que li assegura disputar la Lliga espanyola, on es classifiquen els tres millors equips de les diferents lligues territorials.
El podi de la Lliga Catalana 2016-17 l’han completat el Val d'Arán Montcorbison que s’ha fet amb la primera posició i el BCN Navarro que ha estat segon.
Per la seva banda, els Puigcerdà Piocs Stones, equip format per Oriol Gastó, Aleix Raubert, Marc Campos, Marc Morralla i Jordi Mas, han acabat setens a la classificació general i, per tant, en un principi queden fora de la Copa d'Espanya, on competeixen els 4t, 5è i 6è equip.
El Gold Rocks amb Quico Armengol, Edi Conde, Pedro Conde i Vicenç de Moxó i el Puigcerdà Divines amb Laura Lara, Anabel Valle, Anna Carrera, Lara Ruiz i Sílvia Orriols han ocupat la 10a i la 14a posició respectivament.

El Pirineu avui