Puigcerdà ja compta amb un nou mata-segells turístic on apareix el Museu Cerdà, l'escut de la vila i el nom de la població. El mata-segell s'ha presentat aquest dissabte en un acte al mateix museu, on hi ha assistit l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, el director del Museu Cerdà, Oriol Mercadal, el president del Cercle Filatèlic Bíblic, Antoni Hernández, i el Director de Correus a Catalunya, Manel Rey. Amb aquest mata-segells es pretén donar a conèixer arreu la vila i la comarca

El mata-segells ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la localitat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals. Des d'aquest dissabte, ja està disponible a l'oficina de Correus de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui