El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va anunciar divendres durant la seva visita a la Seu d'Urgell, i en el marc d'una trobada al Consell Comarcal de l'Alt Urgell, que Govern crearà a la Seu la nova delegació d'ACCIÓ a l'Alt Pirineu i Aran, l'agència de la Generalitat que fomenta la competitivitat de les empreses i la seva internacionalització.
A l'acte van assistir l'alcalde de la Seu, Albert Batalla; el president del Consell Comarcal, Jesús Fierro, i la delegada del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Maria Rosa Amorós.

Aquesta oficina, que entrarà en funcionament el segon semestre d'enguany, oferirà assessorament personal a empreses pirinenques amb vocació de créixer, exportar o internacionalitzar-se. Actualment el territori compta amb 3.561 companyies i un PIB agregat de 1.586 milions d'euros
La nova oficina comptarà amb un tècnic que es mourà arreu de l'Alt Pirineu i Aran per atendre les empreses amb vocació exportadora, que vulguin créixer o bé que necessitin suport per superar una dificultat concreta.
Baiget ha assegurat que el Govern està interessat que el Pirineu compti amb una estructura industrial més potent, perquè això garanteix una economia més diversificada i per tant competitiva.

Parlen al vídeo: JORDI BAIGET, CONSELLER D'EMPRESA DE LA GENERALITAT

El Pirineu avui