La 53a edició de la Fira de Primavera ha conclòs amb un balanç molt positiu. Gràcies al bon clima, la ciutat de Tremp va mostrar una fira amb molt ambient.
L'activitat més exitosa, amb un miler de participants, va ser la Pallars Food Fest, la nova reorganització del tast, on van participar 10 restaurant i 11 cellers.

L'acte inaugural de la fira va ser presidit per l'Alcalde de Tremp, Joan Ubach, el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, i el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, entre altres autoritats.

Segons el conseller, des de l'Administració es valora positivament aquestes fires, ja que donen relevància i nivell al territori. Explicar al país que hi ha un territori molt potent, no només en turisme, sinó que disposa d'un gran potencial en altres sectors com el primari.

Entre els actes celebrats al llarg de la fira, es va presentar en forma de tast els vins envellits a l'embassament de Sant Antoni extrets el passat mes de març. En el tast van participar diferents restauradors de la comarca, la DO Costers de Segre i experts en vi.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP - JOSEP RULL, CONSELLER TERRITORI I SOSTENIBILITAT

El Pirineu avui