L'Espai Ermengol estrena aquest dissabte un taller diferent i sorprenent per comprendre i sincronitzar amb l'entorn primaveral de la Seu d'Urgell
L'objectiu d'aquest cicle que es va iniciar l'hivern passat és que els participants visquin la natura amb sensitivitat cada estació de l'any. El cicle, anomenat 'Sentint les estacions', és a càrrec de Tània Giró, s'adreça a tots els públics i vol ajudar a "captar la natura per tots els sentits a través de tècniques senzilles".

Tània Giró remarca que en el taller, es prepararan els sentits i la ment per poder entrar en contacte amb la natura amb plena atenció. En l'itinerari, a peu des de la Seu i el Parc del Segre, es practicarà, s'experimentarà i s'explorarà la natura per captar les singularitats de la primavera.
Les properes sessions, sempre en dissabte, seran el 5 d'agost amb 'Sentim l'estiu', i el 21 d'octubre amb 'Sentim la tardor'.
Per participar en aquests itineraris-taller cal fer inscripció prèvia trucant a Turisme Seu 973 35 15 11

Parlen al vídeo: TÀNIA GIRÓ, CONDUCTORA DEL CICLE

El Pirineu avui