Elies Nova mantindrà l'alcaldia de Llívia fins a final de mandat. El pacte de govern entre Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Endavant Cerdanya estipulava que a mig mandat hi hauria un canvi de president municipal: els primers dos anys l'alcalde seria Elies Nova, d'ERC, i els altres dos el govern l'encapçalaria l'exalcalde Josep Pous (EC). A cinc setmanes de complir els dos anys de mandat, finalment les dues formacions han acordat mantenir l'equip de govern actual.

Pels propers dos anys l'equip de govern vol seguir millorant els equipaments i instal·lacions del municipi i promocionar-lo turísticament. Entre els principals projectes hi ha la renovació del carrer Puigcerdà, la millora del camp de futbol i construir la nova escola, de la qual ja s'ha redactat el projecte.

Així doncs, al capdavant de l'ajuntament de Llívia continuarà Elies Nova, Josep Pous seguirà com a primer tinent d'alcalde i Jaume Tuset (ERC), Tomàs Isern (EC) i Josep Ramon Rotllant (EC) continuen al capdavant de les seves corresponents regidories. Recordem que l'ajuntament de Llívia té nou regidors: 4 de CiU, 3 d’EC i 2 d’ERC.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA

El Pirineu avui