Tremp es prepara per acollir la 53a edició de la fira de primavera. Enguany, entre les diferents activitats i mostres que es podrà veure, l'Ajuntament de Tremp ha volgut donar especial èmfasi a mostrar diferents danses i manifestacions populars de la cultura catalana, a més de gaudir de la segona edició de la trobada de bestiari “Pallars de Foc” els assistents podran veure colles castelleres i balls tradicionals.

Una altra novetat que es podrà veure a la fira és el FOOD FEST, el nou format de tast que des de l'ajuntament s'ha posat en marxa per donar un nou funcionament i presentació dels restauradors i productors de la comarca.

Exceptuant alguna precipitació durant la jornada de dissabte, s'espera gaudir d'una cap de setmana de fira amb clima favorable.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA FIRES TREMP

El Pirineu avui