La Diputació de Lleida iniciarà de forma immediata les obres d'emergència per reconstruir els murs de sosteniment de la carretera LV- 4036, que va de l'N-260 (Martinet) a Lles de Cerdanya. Aquesta decisió s'ha pres en detectar que les inclemències meteorològiques dels mesos de febrer i març han malmès els murs en alguns trams situats a tocar del nucli de Travesseres. Segons la Diputació de Lleida, l'aparició d'aquests fenòmens d'inestabilitat comprometen la seguretat viària dels vehicles que circulin per aquesta carretera que dóna accés a les estacions d'esquí nòrdic de Lles i Aransa i a les poblacions corresponents. A més, es tracta d'una via molt transitada durant els caps de setmana i períodes festius.

El president de la diputació de Lleida, Joan Reñé, ha declarat l’emergència en les obres de reconstrucció dels murs de sosteniment perquè comencin immediatament. Aquesta actuació té un pressupost estimat de 300.000 euros i està previst que finalitzi abans de l'estiu. Recordem que la diputació de Lleida ha invertit més d’un milió d’euros per condicionar aquesta via.

El Pirineu avui