IMPULSA 2026, el pla estratègic de la Seu d’Urgell i el conjunt de l’Alt Urgell pels propers anys, acaba d’estrenar la seva pàgina web i, alhora, ha iniciat la primera fase de diagnosi, en què es portarà a terme un procés de reflexió i anàlisi de la situació actual i futura de la comarca i de la Seu d’Urgell des de diferents àmbits per tal d’identificar els reptes i oportunitats que se li plantegen.

El pla estratègic vol ser una eina de dinamització social basada en el consens de tot el territori i en la participació de les administracions, empreses i la ciutadania en favor del desenvolupament econòmic i l’ocupació.

A més a més, qualsevol persona interessada a conèixer i participar en el desenvolupament del Pla podrà seguir-ne l’actualitat a través de les xarxes socials de Facebook i de Youtube.
Durant el procés de diagnosi està previst també realitzar entrevistes en profunditat, enquestes online a empreses, trobades de petit format, grups temàtics i espais virtuals.

impulsa2026.cat

Parlen al vídeo: MERITXELL RODRIGUEZ, AODL CONSELL COMARCAL ALT URGELL

El Pirineu avui